Commerciële ruimten

Wilt u een commerciële ruimte op een unieke historische locatie in Amsterdam Zuid? Midden in het stadsleven en direct naast het Olympisch Stadion? Dan bent u in Het Kwartier op de juiste plek.

In Het Kwartier is ruim 2500 m2 commerciële ruimte aanwezig, waaronder een bibliotheek. De 412 zeer luxe woningen in Het Kwartier worden te huur aangeboden, voor de doelgroep die gesteld is op service, luxe en comfort. 

Commerciële ruimten
De commerciële ruimten bevinden zich in de gebouwen Vaandeldrager, Koploper en Winnaar op de begane grond, op een goede zichtlocatie. De gevels zijn gericht naar het Olympisch Stadion. In dit stadion is veel bedrijvigheid. Zo is er een luxe sportschool gevestigd en een congrescentrum, maar ook tal van serviceverlenende bedrijven en een grand café. De commerciële ruimten zijn uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straat en in de parkeergarage onder het Olympisch Stadion. Kortom: een zeer
representatieve locatie.

Branchering
De branchering van de totaal 2500 m2 commerciële ruimte, verdeeld over de drie gebouwen, moet dan ook op het concept en de doelgroep aansluiten. De ruimten zijn vrij indeelbaar en worden verhuurd in units vanaf ca. 50 m2. Door deze flexibele huurmogelijkheden en de aanwezige doelgroep zijn de units perfect geschikt voor bedrijven in de gezondheids- of beauty branche, of voor luxe food en living zaken, zoals een wijnbar, een luxe bloemenzaak of giftshops.

Woonwerkwoningen
Naast deze commerciële ruimte zijn er ook woonwerkwoningen. Dit zijn maisonnettes met een royale werkruimte op de begane grond. Deze woningen zijn uitermate geschikt voor kleinere bedrijven en freelancers die vanuit huis werken. Denk hierbij aan fotografen, architecten- of grafische vormgevingsbureaus of een tandarts, accountant of boekhouder.

informatie

Meer informatie over de commerciële ruimte en woonwerkwoningen in Het Kwartier kunt u aanvragen door te bellen naar nummer 020-521 72 17.

Of neem contact op met de makelaars:
Van Dijk & Ten Cate
Tel: 020 - 442 30 60

Fris Bedrijfsmakelaars
Tel: 020 - 301 77 20

Op dit moment zijn de volgende dienstverleners te vinden in de commerciële ruimtes.
Dayspa, Delicieux, Hella Pais, IWAL, Cruyff InstituteKleintjeZuid, Openbare Bibliotheek, Spring real estateYogaspot, Bulthaup, Frame PublishersUnielle CoutureWidespaceVRN